Over mij

Hallo daar!

Wat gezellig dat je er bent. Ik vertel je graag wat meer over mijzelf en het ontstaan van Lief Creatief.

Mijn naam is Aaltje en alles wat je op deze website vindt heb ik met heel veel liefde met de hand gemaakt. Als klein meisje was ik al graag creatief bezig. Knutselen, kaarten maken en nog veel meer. Vooral het maken van sieraden heb ik altijd onwijs leuk gevonden. En ik ben een echte liefhebber van kleuren en glitter. Mijn ouders noemden mij dan ook al jong een “dikke ekster”. Maar zoals dat nu eenmaal gaat naarmate je ouder wordt, komen er steeds meer “verplichtingen” om de bocht. Er is minder tijd voor hobby’s en voor je het weet heeft dat plaatsgemaakt voor andere zaken.

Oude liefde roest niet

Zoals je wel vaker hoort zijn het vaak heftige gebeurtenissen die ervoor zorgen dat je weer de tijd neemt om goed na te denken. Vooral over dat wat je echt leuk vindt en waar je energie en voldoening uit haalt. Voor mij was dat een lange periode van ziekte waarin ik heb herontdekt hoeveel plezier het creatief bezig zijn mij brengt en het heeft mij enorm geholpen in mijn herstel. Na twee zware jaren ben ik dankbaar dat ik dit kan schrijven en vind ik het ook mooi om te zien wat hieruit is ontstaan. Dat plezier deel ik heel graag met jullie.

Blik vooruit

Ik kreeg steeds meer vragen van anderen om iets te bedenken en te maken en zo is Lief Creatief langzaam maar zeker ontstaan. In maart 2023 heb ik besloten om niet langer te wachten en de stap te zetten naar een eigen onderneming naast mijn vaste baan. Want als er iets is wat ik heb geleerd de afgelopen jaren is dat je niet moet wachten tot het juiste moment, dat juiste moment is nu.

De producten

Bij Lief Creatief vind je voor elke gelegenheid een passend cadeau. Of je nou iets zoekt om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt, iets leuks zoekt voor je huisdier of jezelf blij wilt maken met toffe oorbellen. Wat ik vooral belangrijk vind is dat je hier unieke items kunt kopen die niet alleen de ontvanger maar ook jou als gever een goed gevoel bezorgen. Daarom zijn er een hoop items die je kunt personaliseren. Deze staan niet allemaal op de website, maar in overleg is (bijna) alles mogelijk. Ik denk graag met je mee. Gaande weg zullen steeds meer categorieën op de site worden geplaatst en worden gevuld.

De materialen

Alles wat je op de site ziet wordt gemaakt met extra aandacht en liefde. Dit wil zeggen dat er een hoop tijd zit in het bedenken en het creëren van de producten. Ook dat is een reden waarom je hier geen massa artikelen aantreft. Ik maak alleen gebruik van hoogwaardige materialen en ik vind een goede kwaliteit erg belangrijk zodat je zo lang mogelijk geniet van je aankoop. Om een zo gevarieerd en origineel mogelijk assortiment te kunnen bieden ben ik altijd opzoek naar mooie en nieuwe materialen. Denk hierbij aan een gave mal die je nog nergens hebt gezien, glitters met een verrassend effect of luxe glaskralen om een product helemaal af te maken. En als ik iets zelf kan maken, dan geef ik daar de voorkeur aan. Omdat de producten handgemaakt zijn, is er altijd een kans dat er minimale oneffenheden in zitten. Al noem ik dit zelf liever karakter.

Contact

Heb je een vraag, een wens, een opmerking of wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dat kun je het beste doen door gebruik te maken van het contactformulier op de site. Wil je niets missen van Lief Creatief? Volg mij dan op Facebook. Klik hiervoor op het Facebook logo op de site.